Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

De Supportersvereniging AZ staat voor een goede en gezellige sfeer bij alle activiteiten die in het supportershome worden georganiseerd. Het bekijken van de thuis- en uitwedstrijden blijft natuurlijk het meest belangrijk, maar ook andere activiteiten zijn er. Regelmatig en divers. Houd daarom de agenda in de gaten of nog beter: synchroniseer de evenementen met uw agenda op bijvoorbeeld uw mobiel.

Thuiswedstrijden

Natuurlijk is op iedere wedstrijddag het supportershome geopend en wel na de wedstrijd.
Een gezellige sfeer, een hapje en een drankje horen daarbij. Soms ook is er Livemuziek aanwezig.

Uitwedstrijden

Ook bij de meeste uitwedstrijden is het supportershome geopend en kan ieder lid op een groot scherm de wedstrijd bekijken.

Klaverjassen

De klaverjasdrives worden bij regelmaat georganiseerd en druk bezocht ook. Kom ook gewoon een keer en beleef de gezelligheid in het supportershome.

Keezen

Keezen is leuk! Voor wie het nog niet kent: het is een Oud-Hollands bordspel voor minimaal 2 tot maximaal 8 personen. Keezen kan worden omschreven als een combinatie van ‘Mens-erger-je-niet!’ en en het kaartspel Pesten. Keezen heeft een hoog ‘pestgehalte’. Naast enig tactisch inzicht speelt ook geluk met de speelkaarten een belangrijke rol.

Darten

Het zijn niet alleen Aileen de Graaf, Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld die kunnen darten. Ook u kan het als lid van de SV: het supportershome wordt dan ook regelmatig voor het gooien van een  ‘180-er’ gebruikt.

Samen eten én wedstrijd bekijken

Wilt u een een keer tezamen met andere supporters een lekker hapje eten en daarna op een groot scherm een uitwedstrijd bekijken? Dat kan zo af en toe in het supportershome.

Forumavond

De forumavonden worden goed bezocht. Er kunnen vragen worden gesteld aan een afvaardiging van AZ. Meestal zijn  het de Algemeen- en Technisch Directeur alsook de hoofdtrainer die de vele vragen vanuit het publiek waar mogelijk zullen beantwoorden.
Al met al een leuke en leerzame avond waarin een kijkje in de ‘Keuken van AZ’ wordt gegeven.

Nieuwjaarsreceptie

Ook in het supportershome wordt  het nieuwe jaar ingeluid. Livemuziek, een drankje en een hapje, een verloting én een afvaardiging van AZ zorgen voor een goed begin van het nieuwe jaar.

Ook profiteren van veel voordelen?

Word nu lid van de Supportersvereniging AZ