Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lidmaatschap

Lidmaatschappen zijn er in 2 soorten:

  • Een persoonlijk lidmaatschap
  • Een gezinslidmaatschap.

Met het lidmaatschap geniet u van diverse voordelen. 

Persoonlijk lidmaatschap

De contributie voor een persoonlijk lidmaatschap van de supportersvereniging bedraagt  € 15,00 per seizoen.

Gezinslidmaatschap

Een gezinslidmaatschap voor twee personen die hetzelfde adres wonen kost € 24 per seizoen. Voor een gezinslidmaatschap van drie personen bedraagt de contributie € 31,00. Voor ieder extra gezinslid wordt een bijdrage gevraagd van slechts € 5,00. Kortom, in totaal 36 euro voor vier personen, 41 euro voor vijf personen en zo verder.

Let wel: via het aanmeldformulier kunt u maximaal vier personen aanmelden. Wilt u meer personen opgeven? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie via het contactformulier.

Uw aanmelding en lidmaatschap

In alle gevallen duurt een lidmaatschap tot en met  het einde van het  lopende seizoen (30 juni). Als u zich in mei of juni aanmeldt, loopt het door in het volgende seizoen. Uw lidmaatschap wordt steeds stilzwijgend verlengd. In juli wordt de contributie voor het nieuwe seizoen van uw bankrekening afgeschreven. 

Nadat u zich heeft aangemeld, wordt na ongeveer een week de contributie afgeschreven. Daarna ontvangt u een mail van Digipas.app met een activatielink voor de app en QR-code van de SV op uw telefoon.

U kunt uw lidmaatschap op elk moment beëindigen via ‘Opzeggen’ op deze website. Wij maken dan alles in orde.

Bevestiging lidmaatschap

Een bevestiging van uw aanmelding, met daarin de door u ingevulde gegevens, ontvangt u ook per e-mail. Deze bevestiging geldt als bewijs van lidmaatschap, tot u de mail voor uw QR-code heeft gehad.

Voordelen

Met uw lidmaatschap steunt u de supportersvereniging en kunt u, nadat uw aanmelding is verwerkt, gebruik maken van de voordelen die het lidmaatschap u biedt.

Vragen, wijzigingen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u wijzigingen doorgeven? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Ook profiteren van veel voordelen?

Word nu lid van de Supportersvereniging AZ