Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Reisverslag Apollon Limassol

Conference League 

Wandelen langs de Groene Lijn 

Na een week eerder al moeizaam de thuiswedstrijd tegen Apollon Limassol met 3-2 gewonnen te hebben, stond nu de reis naar Cyprus op stapel voor de tweede van de trilogie uitwedstrijden. Het met drie overwinningen ongeslagen AZ kon in theorie de klus op het in een Turks en Grieks deel verdeelde eiland al klaren. Het verliep echter anders. 

Deze op het oog goedkope trip hadden we al snel geboekt. Met het onbekende Blue Air voor een kleine tweehonderd euro. Een leuk hotelletje in het centrum van de hoofdstad Nicosia erbij en met mooi weer in het vooruitzicht. Kan er dan nog wat misgaan? Ja zeker, de luchtvaartmaatschappij kan bijvoorbeeld op het randje van faillissement komen te staan en al zijn vluchten schrappen! En zo geschiedde. Dus konden we snel op zoek naar een nieuwe vlucht en die vonden we gelukkig voor een redelijke prijs vanaf Brussel Zuid.  

We vertrokken ’s morgens vroeg en moesten dus nog een overnachting in de buurt regelen. Het was prettig dat meteen het parkeren ook geregeld was. Ik reed samen met Marco en Moniek heen en halverwege pikten we Brain op bij zijn werk. We moesten nog wel een hapje eten en vonden een goed aangeschreven Italiaans restaurant waar we heerlijk gegeten hebben. Tot mijn verbazing kreeg Marco hier nog even een opfriscursus etiquetteregels, omdat iedereen toch wel weet dat je een servet nooit op je bord mag……………Wil je meer lezen over de altijd prachtige, hilarische gebeurtenissen tijdens de reis van AZ en haar fans door Europa!!!!! Wordt lid van sw supportersvereniging van AZ sv-az.nl en wordt lid!

Lidmaatschappen zijn er in 2 soorten:
  • Een persoonlijk lidmaatschap
  • Een gezinslidmaatschap.
Met het lidmaatschap geniet u van diverse voordelen. 
Persoonlijk lidmaatschap:
De contributie voor een persoonlijk lidmaatschap van de supportersvereniging bedraagt  € 15,00 per seizoen.
Gezinslidmaatschap:
Een gezinslidmaatschap voor 2 personen die hetzelfde adres wonen kost € 24 per seizoen.
Voor een gezinslidmaatschap van 3 personen bedraagt de contributie € 31,00. Voor ieder extra gezinslid wordt een bijdrage gevraagd van slechts € 5,00. Kortom, in totaal 36,00 voor 4 personen, € 41,00 voor 5 personen en zo verder.

 

Let wel: via het aanmeldformulier kunt u maximaal 4 personen aanmelden. Wilt u meer personen opgeven? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie via
Het contactformulier:
Uw aanmelding en lidmaatschap
In alle gevallen duurt een lidmaatschap tot en met  het einde van het aanstaande of lopende seizoen. Natuurlijk is dit afhankelijk van wanneer u zich aanmeldt.
Nadat u zich heeft aangemeld, wordt na ongeveer een week de contributie afgeschreven. U ontvangt daarna uw ledenpas(sen) per post.
Uw lidmaatschap loopt dus altijd tot en met  30 juni. Hierna wordt het steeds stilzwijgend met een jaar verlengd en wordt uw  contributie 1x per seizoen van uw bankrekening afgeschreven.
U kunt uw lidmaatschap altijd beëindigen via ‘Opzeggen’ op deze website. Wij maken dan alles in orde.
Bevestiging lidmaatschap:
Een bevestiging van uw aanmelding, met daarin de door u ingevulde gegevens, ontvangt u ook per e-mail.

Voordelen

Met uw lidmaatschap steunt u de supportersvereniging en kunt u, nadat uw aanmelding is verwerkt, gebruik maken van de voordelen die het lidmaatschap u biedt.

  • U krijgt toegang tot ons fraaie en gezellige supportershome. LET OP: de ledenpas, die u ontvangt bij uw lidmaatschap, hebt u nodig om na thuiswedstrijden toegang te krijgen tot het supportershome. Zonder pas dus geen toegang!
  • U krijgt korting op supportersartikelen in de AZ Fanshop
  • U krijgt korting op kaarten voor buscombi’s bij uitwedstrijden
  • 5x per jaar ontvangt u ons magAZine en
  • U kunt deelnemen aan de evenementen die de Supportersvereniging AZ organiseert
Vragen, wijzigingen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u wijzigingen doorgeven? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.