Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het nieuwe magAZine nummer 4- 2022 komt eraan!

 

Bondscoach Louis van Gaal: ‘AZ is voor mij de beste club omdat de club een topsport omgeving kan creëren’ 

 

 

Het digitale interview via Teams met voormalig AZ-trainer en huidige bondscoach Louis van Gaal vond plaats op maandag 28 februari. Een paar dagen voordat Louis vanuit Portugal afreisde naar Nederland om zich verder voor te bereiden op de oefenwedstrijden tegen Denemarken en Duitsland. Hij miste tot zijn grote spijt de halve bekerfinale AZ-Ajax omdat hij dan juist in het vliegtuig naar Nederland zat.  

 

 

Hoe staan de (oud)AZ-spelers ervoor in relatie met Oranje? 

 

‘Owen Wijndal heb ik al een keer op de voorlopige lijst gehad. Dat is een veelbelovende speler. Ik vind ook dat Clasie zich weer heel goed laat zien de laatste tijd. Die heeft er heel lang over gedaan om zich weer terug te knokken in het elftal van AZ. Mede door de vele vertrokken spelers bij AZ heeft Clasie zijn kans gekregen en die heeft hij met beide handen gegrepen. Hij zat al in 2014 bij de selectie van het Nederlands Elftal en speelde bijvoorbeeld in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Brazilië om de derde plaats. De plek waarop hij nu ook speelt bij AZ is zijn beste. Martins Indi was ook een speler van mij dat toernooi, maar de concurrentie op die positie is inmiddels zo groot geworden dat hij daar waarschijnlijk niet meer voor in aanmerking komt. Ex AZ spelers Teun Koopmeiners (Atalanta), Weghorst (Burnley) en Til (Feyenoord)’ heb ik tot nu toe wel altijd geselecteerd. 

Wil je meer lezen van dit prachtige artikel wordt dan lid van de Supportersvereniging AZ!!!

Lidmaatschappen zijn er in 2 soorten:

  • Een persoonlijk lidmaatschap
  • Een gezinslidmaatschap.

Met het lidmaatschap geniet u van diverse voordelen.

Persoonlijk lidmaatschap

De contributie voor een persoonlijk lidmaatschap van de supportersvereniging bedraagt  € 15,00 per seizoen.

Gezinslidmaatschap

Een gezinslidmaatschap voor 2 personen die hetzelfde adres wonen kost € 24 per seizoen.

Voor een gezinslidmaatschap van 3 personen bedraagt de contributie € 31,00. Voor ieder extra gezinslid wordt een bijdrage gevraagd van slechts € 5,00. Kortom, in totaal 36,00 voor 4 personen, € 41,00 voor 5 personen en zo verder.

Let wel: via het aanmeldformulier kunt u maximaal 4 personen aanmelden. Wilt u meer personen opgeven? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie via het contactformulier.

Uw aanmelding en lidmaatschap

In alle gevallen duurt een lidmaatschap tot en met  het einde van het aanstaande of lopende seizoen. Natuurlijk is dit afhankelijk van wanneer u zich aanmeldt.

Nadat u zich heeft aangemeld, wordt na ongeveer een week de contributie afgeschreven. U ontvangt daarna uw ledenpas(sen) per post.

Uw lidmaatschap loopt dus altijd tot en met  30 juni. Hierna wordt het steeds stilzwijgend met een jaar verlengd en wordt uw  contributie 1x per seizoen van uw bankrekening afgeschreven.

U kunt uw lidmaatschap altijd beëindigen via ‘Opzeggen’ op deze website. Wij maken dan alles in orde.

Bevestiging lidmaatschap

Een bevestiging van uw aanmelding, met daarin de door u ingevulde gegevens, ontvangt u ook per e-mail.

Voordelen

Met uw lidmaatschap steunt u de supportersvereniging en kunt u, nadat uw aanmelding is verwerkt, gebruik maken van de voordelen die het lidmaatschap u biedt.

Vragen, wijzigingen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u wijzigingen doorgeven? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.