Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom op de vernieuwde website

De vernieuwde website van de Supportersvereniging AZ is ‘live’, een website die er behoorlijk anders uitziet dan de vorige. Moderner, een indeling die duidelijker is en makkelijker toegankelijk.

Aanpassingen
Er moeten best nog wat zaken besproken, geregeld, uitgebreid en aangepast worden. Geen belemmering in ieder geval echter om ‘live’ te gaan.

Tips, ideëen of opmerkingen?
Wij kunnen het niet alleen. Dus: hebt u tips, ideëen of opmerkingen: ze zijn van harte welkom. Stuur een bericht via het contactformulier op de website.

SV Nieuws
Hier leest u het laatste nieuws over en van de Supportersvereniging AZ. Dus geen blessureleed en geen transferperikelen: alleen maar informatie van en rondom de SV.

Evenementen
Een overzicht van alle evenementen die door de SV dit seizoen georganiseerd worden. De evenementenkalender kunt u ook direct met bijvoorbeeld Outlook of de agenda in uw mobiele telefoon synchroniseren.

Media
Onder ‘Media’ zullen we met regelmaat foto’s van evenementen, thuiswedstrijden of andere gebeurtenissen plaatsen. De SV heeft trouwens ook een eigen Youtube-kanaal, hier zullen filmpjes voor u worden gepost.

Lid worden
Hier kunt u online lid worden van de Supportersvereniging AZ. Nadat uw aanvraag is verwerkt, krijgt u uw ledenpas per post thuisgestuurd. Met deze pas krijgt u o.a. korting op supportersartikelen in de Fanshop, korting op kaarten voor de buscombi’s en kunt u deelnemen aan allerlei evenementen.
BELANGRIJK: de ledenpas heeft u ook nodig om toegang te krijgen tot het supportershome na de wedstrijden. Zonder pas geen toegang.

Nieuws over AZ en Twitter
Hier leest u de laatste actuele informatie over AZ, gelinkt vanuit www.AZ.nl en het Twitteraccount van AZ van waaruit u direct op de hoogte bent van het laatste AZ-nieuws,

Overige aanpassingen
Naast de genoemde onderdelen, zijn er onder meer belangrijke verbeteringen voor onze ledenadministratie. Vanuit de ledendatabase kunnen we nu voortaan onze leden veel beter bereiken door middel van nieuwsbrieven of nieuwsberichten over evenementen en nieuwsfeiten.