Zoek
Sluit dit zoekvak.

The AZ-watchers Conference League 2023-2024

CONFERENCE LEAGUE

IN DE BRANN VAN BERGEN

Na Santa Coloma stond met SK Brann uit Noorwegen en stuk lastiger tegenstander op het programma. Tot schrik van velen kwam AZ thuis niet verder dan een gelijkspel tegen een energieke tegenstander. AZ moest vol aan de bak om deze slag te winnen en ontsnapte dankzij de strafschoppen.

Op woensdagochtend had ik afgesproken met Brain op Schiphol. Er liepen nog een paar AZ’ers rond die een vlucht van een half uur eerder via Oslo namen. Zij vertrokken iets verder op de C-pier en passeerden ons bij de bar waar wij zaten. Een half uurtje later kwam ook Spoorbuurt aanschuiven, hij vloog net als ons met de KLM rechtstreeks naar Bergen. In onze vlucht zaten ook Michael Koster de commercieel directeur van AZ met een groep businessclubleden. Onze vlucht was zodoende een roodwit gekleurd gezelschap.

Bij aankomst op de luchthaven van Bergen, gooiden we……….Wil je meer lezen en weten wordt dan direct lid van de Supportersvereniging AZ-Alkmaar.

 

Lidmaatschappen zijn er in 2 soorten:
  • Een persoonlijk lidmaatschap
  • Een gezinslidmaatschap.
Met het lidmaatschap geniet u van diverse voordelen. 
Persoonlijk lidmaatschap
De contributie voor een persoonlijk lidmaatschap van de supportersvereniging bedraagt  € 15,00 per seizoen.
Gezinslidmaatschap
Een gezinslidmaatschap voor 2 personen die hetzelfde adres wonen kost € 24 per seizoen.
Voor een gezinslidmaatschap van 3 personen bedraagt de contributie € 31,00. Voor ieder extra gezinslid wordt een bijdrage gevraagd van slechts € 5,00. Kortom, in totaal 36,00 voor 4 personen, € 41,00 voor 5 personen en zo verder.
Let wel: via het aanmeldformulier kunt u maximaal 4 personen aanmelden. Wilt u meer personen opgeven? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie via het contactformulier.
Uw aanmelding en lidmaatschap
In alle gevallen duurt een lidmaatschap tot en met  het einde van het aanstaande of lopende seizoen. Natuurlijk is dit afhankelijk van wanneer u zich aanmeldt.
Nadat u zich heeft aangemeld, wordt na ongeveer een week de contributie afgeschreven. U ontvangt daarna uw ledenpas(sen) per post.
Uw lidmaatschap loopt dus altijd tot en met  30 juni. Hierna wordt het steeds stilzwijgend met een jaar verlengd en wordt uw  contributie 1x per seizoen van uw bankrekening afgeschreven.
U kunt uw lidmaatschap altijd beëindigen via ‘Opzeggen’ op deze website. Wij maken dan alles in orde.
Bevestiging lidmaatschap
Een bevestiging van uw aanmelding, met daarin de door u ingevulde gegevens, ontvangt u ook per e-mail.

Voordelen

Met uw lidmaatschap steunt u de supportersvereniging en kunt u, nadat uw aanmelding is verwerkt, gebruik maken van de voordelen die het lidmaatschap u biedt.

Vragen, wijzigingen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u wijzigingen doorgeven? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.