Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw: de QR-code voor leden van de SV

Maandag 31 juli zijn de mails met de codes voor de DigiPass-app en de QR-code voor toegang in het Supportershome verstuurd. De mails zijn gestuurd door Digipass.app.
De code vervangt de welbekende ledenpassen. Die worden dus niet meer verstuurd.
We hebben de mails verstuurd naar alle leden van wie we een mailadres hebben.
De gezinsleden die geen eigen mailadres hebben, kunnen meeliften op de QR-code van het hoofdlid. Er staat dan een getal, bijvoorbeeld 2, onder de code. Dat betekent, dat het hoofdlid 1  gezinslid mee mag nemen.
Ben je geen gezinslid en heb je toch geen mail gehad? Het kan zijn dat je mailadres is veranderd in de loop van de tijd of dat we geen mailadres van je hebben. Mail dan even naar ledenadministratie@sv-az.nl, dan zorgen we ervoor dat je alsnog een link krijgt. Het kan een paar dagen duren, maar voor de eerste thuiswedstrijd heb je hem dan binnen.
Het is wellicht ook handig om even te kijken of je contributie wel is afgeschreven. Aan leden die nog niet betaald hebben, is uiteraard nog geen link gestuurd.
Via de app kun je ook nieuws op de website van de Supportersvereniging zien en er zijn links naar onze socials. Als je ‘Pushberichten’  aan hebt staan op je telefoon, ontvang je die ook van ons. We zullen er gemiddeld ongeveer 1 per week sturen.
Heb je een nieuwe telefoon en wil je QR-code op je nieuwe mobiel hebben? Mail ons even voor een nieuwe link.
Het heeft geen zin om de app alvast te installeren. Heb je dat alvast gedaan, dan kun je hem beter verwijderen en de aanwijzingen in de mail van Digipas.app volgen.
Veel plezier en tot ziens bij AZ!
Bestuur Supportersvereniging AZ