Zoek
Sluit dit zoekvak.

Milos Kerkez interview

Milos Kerkez: “De eerste keer dat ik hoorde dat fans mijn naam scandeerden was speciaal voor mij” 

 Milos Kerkez (19) is nog geen jaar voetballer bij AZ en is nu al niet meer weg te denken uit de basiself van Pascal Jansen. De linkervleugelverdediger deed het vertrek van Owen Wijndal snel vergeten en ontwikkelt zich in razend tempo. Als kersvers Hongaars international wordt hij al gevolgd door mooie clubs uit topcompetities. Hopelijk blijft hij nog een tijdje behouden voor AZ waar hij gelukkig is en zich helemaal op zijn plaats voelt. 

 Milos, zou je ons iets meer kunnen vertellen over je achtergrond en waar je bent opgegroeid?  

“Laten we zeggen dat ik ben opgegroeid in een iets andere omgeving dan waarin de meeste kinderen opgroeien. Voetbal speelden we op straat en als je viel lag je arm open. Dat is normaal daar, maar dat heeft me denk ik sterker gemaakt en gemaakt tot de speler die ik nu ben. Ik heb denk ik een iets andere start gehad dan de meeste jongeren, niet alleen als ik kijk naar mezelf, maar ook als ik kijk naar mijn familie omdat we veel rondreisden vanwege het werk van mijn vader.” Wil je meer lezen over het interessante leven van de “groeibriljant” Miloz Kerkez, wordt dan snel lid van de Supportersvereniging AZ Alkmaar en zie de onderstaande informatie over het lidmaatschap van sv-az.nl 

 

Lidmaatschappen zijn er in 2 soorten:
  • Een persoonlijk lidmaatschap
  • Een gezinslidmaatschap.
Met het lidmaatschap geniet u van diverse voordelen. 
Persoonlijk lidmaatschap:
De contributie voor een persoonlijk lidmaatschap van de supportersvereniging bedraagt  € 15,00 per seizoen.
Gezinslidmaatschap:
Een gezinslidmaatschap voor 2 personen die hetzelfde adres wonen kost € 24 per seizoen.
Voor een gezinslidmaatschap van 3 personen bedraagt de contributie € 31,00. Voor ieder extra gezinslid wordt een bijdrage gevraagd van slechts € 5,00. Kortom, in totaal 36,00 voor 4 personen, € 41,00 voor 5 personen en zo verder.

 

Let wel: via het aanmeldformulier kunt u maximaal 4 personen aanmelden. Wilt u meer personen opgeven? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie via
Het contactformulier:
Uw aanmelding en lidmaatschap
In alle gevallen duurt een lidmaatschap tot en met  het einde van het aanstaande of lopende seizoen. Natuurlijk is dit afhankelijk van wanneer u zich aanmeldt.
Nadat u zich heeft aangemeld, wordt na ongeveer een week de contributie afgeschreven. U ontvangt daarna uw ledenpas(sen) per post.
Uw lidmaatschap loopt dus altijd tot en met  30 juni. Hierna wordt het steeds stilzwijgend met een jaar verlengd en wordt uw  contributie 1x per seizoen van uw bankrekening afgeschreven.
U kunt uw lidmaatschap altijd beëindigen via ‘Opzeggen’ op deze website. Wij maken dan alles in orde.
Bevestiging lidmaatschap:
Een bevestiging van uw aanmelding, met daarin de door u ingevulde gegevens, ontvangt u ook per e-mail.

Voordelen

Met uw lidmaatschap steunt u de supportersvereniging en kunt u, nadat uw aanmelding is verwerkt, gebruik maken van de voordelen die het lidmaatschap u biedt.

  • U krijgt toegang tot ons fraaie en gezellige supportershome. LET OP: de ledenpas, die u ontvangt bij uw lidmaatschap, hebt u nodig om na thuiswedstrijden toegang te krijgen tot het supportershome. Zonder pas dus geen toegang!
  • U krijgt korting op supportersartikelen in de AZ Fanshop
  • U krijgt korting op kaarten voor buscombi’s bij uitwedstrijden
  • 5x per jaar ontvangt u ons magAZine en
  • U kunt deelnemen aan de evenementen die de Supportersvereniging AZ organiseert
Vragen, wijzigingen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u wijzigingen doorgeven? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.