Zoek
Sluit dit zoekvak.

Matthew Ryan Penalty-killer!

INTERVIEW

Mathew Ryan: “Voor mij spreken daden altijd luider dan woorden”

Sinds het begin van dit kalenderjaar verdedigt Mathew Ryan het doel van AZ. De 31-jarige doelman, die op drie WK’s actief was, heeft zich sindsdien ontpopt tot één van de sterkhouders in het elftal van Pascal Jansen. Meest in het oog springend zijn de strafschoppen die hij stopte tegen Anderlecht en SK Brann, maar ook met zijn persoonlijkheid, flitsende reflexen en coaching maakt de goalie indruk. Een mooi moment om met de international terug te blikken op……..Wil Je meer lezen wordt dan nu direct lid van de supportersvereniging AZ-Alkmaar!

Lidmaatschappen zijn er in 2 soorten:
  • Een persoonlijk lidmaatschap
  • Een gezinslidmaatschap.
Met het lidmaatschap geniet u van diverse voordelen. 
Persoonlijk lidmaatschap
De contributie voor een persoonlijk lidmaatschap van de supportersvereniging bedraagt  € 15,00 per seizoen.
Gezinslidmaatschap
Een gezinslidmaatschap voor 2 personen die hetzelfde adres wonen kost € 24 per seizoen.
Voor een gezinslidmaatschap van 3 personen bedraagt de contributie € 31,00. Voor ieder extra gezinslid wordt een bijdrage gevraagd van slechts € 5,00. Kortom, in totaal 36,00 voor 4 personen, € 41,00 voor 5 personen en zo verder.
Let wel: via het aanmeldformulier kunt u maximaal 4 personen aanmelden. Wilt u meer personen opgeven? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie via het contactformulier.
Uw aanmelding en lidmaatschap
In alle gevallen duurt een lidmaatschap tot en met  het einde van het aanstaande of lopende seizoen. Natuurlijk is dit afhankelijk van wanneer u zich aanmeldt.
Nadat u zich heeft aangemeld, wordt na ongeveer een week de contributie afgeschreven. U ontvangt daarna uw ledenpas(sen) per post.
Uw lidmaatschap loopt dus altijd tot en met  30 juni. Hierna wordt het steeds stilzwijgend met een jaar verlengd en wordt uw  contributie 1x per seizoen van uw bankrekening afgeschreven.
U kunt uw lidmaatschap altijd beëindigen via ‘Opzeggen’ op deze website. Wij maken dan alles in orde.
Bevestiging lidmaatschap
Een bevestiging van uw aanmelding, met daarin de door u ingevulde gegevens, ontvangt u ook per e-mail.

Voordelen

Met uw lidmaatschap steunt u de supportersvereniging en kunt u, nadat uw aanmelding is verwerkt, gebruik maken van de voordelen die het lidmaatschap u biedt.

Vragen, wijzigingen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u wijzigingen doorgeven? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.