Maarten Martens “Beste trainer Eerste Divisie” 2021-2022

Clubicoon timmert aan de weg als trainer

Maarten Martens: “Jong AZ wisselvallig? Qua niveau was de ploeg juist stabiel!”

Maarten Martens speelde 225 wedstrijden voor AZ en groeide daarmee uit tot een clubicoon. Na zijn carrière af te hebben gesloten bij PAOK Saloniki en Cercle Brugge zette de voormalig middenvelder zijn eerste stappen als trainer bij Club Brugge. Afgelopen zomer trad hij in dienst als hoofdtrainer bij Jong AZ en leidde die ploeg naar de hoogste eindklassering ooit. Een mooi moment om met de Belg terug te blikken op zijn eerste jaar bij de Alkmaarse beloften.

Maarten, hoe kijk je terug op het afgelopen seizoen van Jong AZ?

“Het eerste woord dat eigenlijk altijd bij mij bovenkomt is ‘leerrijk’. Als trainer van een beloftenploeg komt er veel op je af, al had ik dat wel verwacht want ik heb dat vorig jaar van dichtbij kunnen zien bij de beloften van Club Brugge. Je krijgt met veel dingen te maken en moet veel managen. Dat gaat niet alleen om spelers van het eerste waarmee je te maken krijgt, maar ook van Onder 18. Daar is de Youth League nog bijgekomen, waar we ook nog spelers hebben ingezet.”

Clubicoon timmert aan de weg als trainer

Maarten Martens: “Jong AZ wisselvallig? Qua niveau was de ploeg juist stabiel!”

Wil je meer lezen over Maarten Martens als trainer van de Alkmaarse beloften wordt dan nu lid van de supportersvereniging!

Lidmaatschappen zijn er in 2 soorten:

• Een persoonlijk lidmaatschap
  • Een gezinslidmaatschap.

Met het lidmaatschap geniet u van diverse voordelen.

Persoonlijk lidmaatschap

De contributie voor een persoonlijk lidmaatschap van de supportersvereniging bedraagt  € 15,00 per seizoen.

Gezinslidmaatschap

Een gezinslidmaatschap voor 2 personen die hetzelfde adres wonen kost € 24 per seizoen.

Voor een gezinslidmaatschap van 3 personen bedraagt de contributie € 31,00. Voor ieder extra gezinslid wordt een bijdrage gevraagd van slechts € 5,00. Kortom, in totaal 36,00 voor 4 personen, € 41,00 voor 5 personen en zo verder.

Let wel: via het aanmeldformulier kunt u maximaal 4 personen aanmelden. Wilt u meer personen opgeven? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie via het contactformulier.

Uw aanmelding en lidmaatschap

In alle gevallen duurt een lidmaatschap tot en met  het einde van het aanstaande of lopende seizoen. Natuurlijk is dit afhankelijk van wanneer u zich aanmeldt.

Nadat u zich heeft aangemeld, wordt na ongeveer een week de contributie afgeschreven. U ontvangt daarna uw ledenpas(sen) per post.

Uw lidmaatschap loopt dus altijd tot en met  30 juni. Hierna wordt het steeds stilzwijgend met een jaar verlengd en wordt uw  contributie 1x per seizoen van uw bankrekening afgeschreven.

U kunt uw lidmaatschap altijd beëindigen via ‘Opzeggen’ op deze website. Wij maken dan alles in orde.

Bevestiging lidmaatschap

Een bevestiging van uw aanmelding, met daarin de door u ingevulde gegevens, ontvangt u ook per e-mail.

Voordelen

Met uw lidmaatschap steunt u de supportersvereniging en kunt u, nadat uw aanmelding is verwerkt, gebruik maken van de voordelen die het lidmaatschap u biedt.

Vragen, wijzigingen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u wijzigingen doorgeven? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.