Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gratis meereizen naar Pec-Zwolle! Steun AZ!

WEDSTRIJD: PEC Zwolle – AZ

AZ-fans kunnen gratis meereizen naar de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Op initiatief van Supportersvereniging AZ en AZ wordt georganiseerd dat zij kosteloos in de bus kunnen stappen. AZ en de SV delen de kosten van het beschikbaar stellen van gratis vervoer.

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
Er zijn maximaal 500 plaatsen beschikbaar.

Busvervoer

  • Busvoucher 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 08-04-2022 12:00u* online of in het AZ Fan-centrum
  • €9

* = na dinsdag 05-04-2022 16:00u worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 10-04-2022 vanaf 17:00u vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.

Steun AZ op weg naar Europees voetbal voor het seizoen 2022-2023.
Autocombi

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Je kunt alleen een bestelling plaatsen als je minimaal 3 en maximaal 5 autocombi-vouchers selecteert en vervolgens 1 parkeervoucher toevoegt.

Let op: het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in je bestelling, zoals passagiers in de auto toevoegen. Zorg dan ook dat je bestelling compleet is voor je deze afrekent.

  • Voucher autocombi 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 08-04-2022 12:00u* online of in het AZ Fan-centrum
  • €9

Er dient verplicht geparkeerd te worden, op vertoon van de parkeervoucher, op het parkeerterrein van het bezoekersvak van het MAC³PARK Stadion. De vouchers autocombi kunnen op 10-04-2022 tussen 19:15 en 20:00u worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak van het MAC³PARK Stadion te Zwolle.

Het bezoeken van de binnenstad van Zwolle of reizen met ander vervoer dan de bus of auto is niet toegestaan.