Zoek
Sluit dit zoekvak.

Graffiti-wand: gezamenlijk supportersinitiatief

Achter het doel bij de Van der Ben-tribune is deze week een fraaie graffiti-wand gespoten. Dit gezamenlijke project van AZ, de Supportersvereniging en Victoria Alkmaar past goed bij de sfeerverhogende upgrades die de thuishaven van AZ de afgelopen jaren heeft ondergaan.

‘STAND UP AND MAKE SOME NOISE, CAUSE WE ARE THE BEN-SIDE BOYS’, staat op de wand die gericht is op het sfeervak van AZ. “Dit initiatief is vanuit onze supporters gekomen. Het is uiteindelijk een mooie samenwerking tussen de club, de Supportersvereniging en supportersbeweging Victoria Alkmaar geworden”, zegt AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn.

Upgrades
Eerder werden in het stadion onder meer grote videowalls en een nieuwe geluidsinstallatie geplaatst. In het stadion zijn grote spandoeken opgehangen en de entree van het stadion bij de fietstunnel is rood-zwart geschilderd. Onder de Molenaar-tribune werd een Sportcafé gebouwd en aan de buitenkant van de thuishaven van AZ hangen sinds twee seizoenen doeken met clubiconen. Binnenkort keren ook de historische banieren aan de lantaarnpalen rondom het stadion terug.