Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bied mee op unieke wedstrijdshirts

Op zondagmiddag 28 oktober zullen oude tijden herleven in het AFAS Stadion. Ter ere van de jaarlijkse club reünie treedt AZ namelijk aan in een uniek ‘retro’ shirt, met de jaren ’70 als inspiratie. And the best part: deze unieke, gedragen én gesigneerde wedstrijdshirts zullen worden geveild voor Spieren voor Spieren. Hoofdsponsor AFAS omarmt dit initiatief en staat eenmalig de shirtbedrukking af aan de namen van de spelers (voorkant) en het Spieren voor Spieren logo (achterkant).

Steun Spieren voor Spieren
De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Spieren voor Spieren. AZ en Spieren voor Spieren hebben in 2017 de handen ineen geslagen om de komende jaren zoveel mogelijk aandacht te vragen en fondsen te werven voor kinderen met een spierziekte.

Spieren voor Spieren zet zich elke dag in voor een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Om dit te bereiken wordt intensief samengewerkt met medisch specialisten, wetenschappers, onderzoekers, het bedrijfsleven en alle topsport- en kind-ambassadeurs. Spieren voor Spieren zoekt enerzijds een oplossing voor spierziekten, anderzijds wil Spieren voor Spieren kinderen en hun gezinnen die nu lijden onder hun spierziekte helpen. Meer weten? Kijk op www.spierenvoorspieren.nl!

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die op het veld staan worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op donderdagmiddag om 16:45 uur. Meebieden kan via www.matchwornshirt.com – ook vanaf de mobiele telefoon.

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.
Meedoen? Ga naar www.matchwornshirt.com.