Zoeken
Sluit dit zoekvak.

AZ-Alkmaar Girl Power!!!

Mark de Vries wil stappen maken met de AZ Vrouwen

De AZ Vrouwen zijn terug van weggeweest na een afwezigheid van bijna twaalf jaar. De licentie van het zesjarige VV Alkmaar is overgenomen na een eerdere samenwerking. Op 1 augustus jl. was de eerste training voor de hoogste vrouwenselectie onder leiding van oud-prof Mark de Vries. De Azerion Vrouwen Eredivisie is inmiddels uitgebreid naar twaalf clubs. Natuurlijk kijkt ook het MagAZine met een schuin oog naar deze jongste ‘tak’ aan de AZ-boom.

supporters

In 2007 was AZ met ADO Den Haag, sc Heerenveen, FC Twente, FC Utrecht en Willem II één van de grondleggers van de eredivisie voor vrouwen. Onder leiding van trainer Ed Engelkes werd AZ meteen drie keer landskampioen en in de laatste wedstrijd van haar bestaan……………………….Wil je meer lezen over de AZ-vrouwen wordt dan nu lid van de supportersvereniging! Zie onder voor info!

Lidmaatschappen zijn er in 2 soorten:
  • Een persoonlijk lidmaatschap
  • Een gezinslidmaatschap.
Met het lidmaatschap geniet u van diverse voordelen. 
Persoonlijk lidmaatschap
De contributie voor een persoonlijk lidmaatschap van de supportersvereniging bedraagt  € 15,00 per seizoen.
Gezinslidmaatschap
Een gezinslidmaatschap voor 2 personen die hetzelfde adres wonen kost € 24 per seizoen.
Voor een gezinslidmaatschap van 3 personen bedraagt de contributie € 31,00. Voor ieder extra gezinslid wordt een bijdrage gevraagd van slechts € 5,00. Kortom, in totaal 36,00 voor 4 personen, € 41,00 voor 5 personen en zo verder.
Let wel: via het aanmeldformulier kunt u maximaal 4 personen aanmelden. Wilt u meer personen opgeven? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie via het contactformulier.
Uw aanmelding en lidmaatschap
In alle gevallen duurt een lidmaatschap tot en met  het einde van het aanstaande of lopende seizoen. Natuurlijk is dit afhankelijk van wanneer u zich aanmeldt.
Nadat u zich heeft aangemeld, wordt na ongeveer een week de contributie afgeschreven. U ontvangt daarna uw ledenpas(sen) per post.
Uw lidmaatschap loopt dus altijd tot en met  30 juni. Hierna wordt het steeds stilzwijgend met een jaar verlengd en wordt uw  contributie 1x per seizoen van uw bankrekening afgeschreven.
U kunt uw lidmaatschap altijd beëindigen via ‘Opzeggen’ op deze website. Wij maken dan alles in orde.
Bevestiging lidmaatschap
Een bevestiging van uw aanmelding, met daarin de door u ingevulde gegevens, ontvangt u ook per e-mail.

Voordelen

Met uw lidmaatschap steunt u de supportersvereniging en kunt u, nadat uw aanmelding is verwerkt, gebruik maken van de voordelen die het lidmaatschap u biedt.

Vragen, wijzigingen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u wijzigingen doorgeven? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.