Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bericht aan onze leden

Onderstaande brief is vorige week verstuurd naar onze leden.

Alkmaar, 16 september 2020

 

Beste leden, trouwe AZ-supporters,

 

Gelukkig, het voetbalseizoen is weer begonnen. En nog mooier: we kunnen weer naar thuiswedstrijden van AZ. Niet allemaal tegelijk helaas, maar het kan.

Normaal gesproken zouden we jullie ook weer met veel plezier ontvangen in het Supportershome. Maar dit jaar is jammer genoeg niet normaal.

Om het stadion toegankelijk te maken voor publiek en om dat publiek ook te kunnen voorzien van een hapje en een drankje, moet AZ aan zware eisen voldoen. Toegangsblokken, looplijnen, afstandsregels. AZ en de Supportersvereniging hebben in goede verstandhouding besloten, dat het het beste is als AZ voorlopig alles in eigen hand heeft.

Dat betekent, dat het Supportershome tot aan de winterstop wel open is voor en tijdens wedstrijden maar niet beheerd zal worden door de Supportersvereniging, maar door AZ zelf. Na de wedstrijd is het Supportershome, net als onder andere het Sportcafé, voorlopig gesloten. Deze situatie duurt in elk geval tot aan de winterstop. In december hebben we met AZ nader overleg. We raden jullie aan, de berichtgeving van AZ goed in de gaten te houden.

Iets anders: we willen, zeker in deze tijd, als bestuur je zo goed mogelijk informeren over alles rondom AZ, de supporters en de vereniging. We willen jullie graag wat vaker informatieve mails versturen. Niet elke week, maar toch wel als er belangrijke ontwikkelingen zijn. We hebben nog niet van alle leden een mailadres. Ben je langer dan drie jaar lid van de SV, krijg je nooit mail van ons? Wil je wel op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mail met je naam, en liefst je lidnummer, naar ledenadministratie@sv-az.nl en we zetten je op de lijst. Wil je ook op de hoogte worden gehouden van evenementen die de SV organiseert, zoals klaverjassen, zet er dan even ‘ook evenementen’ bij.

Het laatste nieuws kun bovendien vanaf deze week volgen via onze vernieuwde website op www.sv-az.nl. Daar kun je ook bijvoorbeeld wijzigingen in je lidmaatschap doorgegeven.

En tenslotte: gooi je lidmaatschapspasje niet weg! Je kunt daarmee nog steeds met korting AZ-artikelen kopen. En als het weer mag, na afloop toegang krijgen tot het Supportershome en goedkoper met de bus mee.

 

Vriendelijke groet,

Bestuur Supportersvereniging AZ

 

Internet:           www.sv-az.nl

Twitter:            @svazalkmaar

Facebook:          Supportersvereniging AZ

Instagram:        svazalkmaar