Lid worden van de Supportersvereniging AZ

Lidmaatschappen van de Supportersvereniging AZ zijn er in 2 soorten: een persoonlijk lidmaatschap en een gezinslidmaatschap. Met het lidmaatschap geniet u van diverse voordelen.

Persoonlijk lidmaatschap
De contributie voor een persoonlijk lidmaatschap van de supportersvereniging bedraagt  € 15,00 per seizoen.

Gezinslidmaatschap
Een gezinslidmaatschap voor 2 personen die hetzelfde adres wonen kost € 24 per seizoen.
Voor een gezinslidmaatschap van 3 personen bedraagt de contributie € 31,00. Voor ieder extra gezinslid wordt een bijdrage gevraagd van slechts € 5,00. Kortom, in totaal 36,00 voor 4 personen, € 41,00 voor 5 personen en zo verder.
Let wel: via het aanmeldformulier kunt u maximaal 4 personen aanmelden. Wilt u meer personen opgeven? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie via het contactformulier.

Uw aanmelding en lidmaatschap
In alle gevallen duurt een lidmaatschap tot en met  het einde van het aanstaande of lopende seizoen. Natuurlijk is dit afhankelijk van wanneer u zich aanmeldt.
Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u uw ledenpas(sen) per post. De contributie wordt daarna, door het afgeven van uw machtiging, automatisch afgeschreven.
Uw lidmaatschap loopt dus altijd tot en met  30 juni. Hierna wordt het steeds stilzwijgend met een jaar verlengd en wordt uw  contributie 1x per seizoen van uw bankrekening afgeschreven.
Een lidmaatschap kan altijd worden beëindigd, een machtiging kan ook altijd via uw bank worden ingetrokken.

Bevestiging lidmaatschap
Een bevestiging van uw aanmelding, met daarin de door u ingevulde gegevens, ontvangt u ook per e-mail.

Voordelen

Met uw lidmaatschap steunt u de supportersvereniging en kunt u, nadat uw aanmelding is verwerkt, gebruik maken van de voordelen die het lidmaatschap u biedt.

Voordelen lidmaatschap

• U krijgt toegang tot ons fraaie en gezellige supportershome.
    LET OP: de ledenpas, die u ontvangt bij uw lidmaatschap, hebt u nodig om na thuiswedstrijden toegang te krijgen tot het supportershome. Zonder pas dus geen toegang!
  • U krijgt korting op supportersartikelen in de AZ Fanshop
  • U krijgt korting op kaarten voor buscombi’s bij uitwedstrijden
  • 5x per jaar ontvangt u ons magAZine en
  • Ukunt deelnemen aan de evenementen die de Supportersvereniging AZ organiseert

Vragen, wijzigingen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u  wijzigingen doorgeven? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Uw gegevens