Ook lid worden van de Supportersvereniging?

De contributie voor een lidmaatschap van de SV bedraagt € 15 per persoon per seizoen.
U bent dan lid t/m het einde van het volgend seizoen, ofwel 30 juni.

Een gezinslidmaatschap voor 2 personen woonachtig op hetzelfde adres kost € 24 per seizoen. U krijgt dan 2 pasjes, 2 magAZines enz. Voor een gezinslidmaatschap van 3 personen vragen wij € 31. Voor ieder extra gezinslid vragen wij een bijdrage van slechts € 5, dus € 36 voor 4 personen, € 41 voor 5 personen enzovoort. Geef dan wel alstublieft de juiste namen even aan ons door. Dat kan via het machtigingsformulier.

Om uw aanmelding te voltooien en uw lidmaatschap definitief te maken, kunt u bijgevoegd machtigingsformulier uitprinten, invullen en opsturen naar Supportersvereniging AZ, Postbus 9099, 1800 GB te Alkmaar. U machtigt onze vereniging om 1x per seizoen uw contributie van uw bankrekening te incasseren. U kunt het formulier ook afgeven in het supportershome, bij voorkeur ná thuiswedstrijden bij ingang 13. Vult u het formulier alstublieft altijd volledig in, zonder handtekening is uw formulier niet verwerkbaar voor ons.

Na ontvangst van uw machtigingsformulier krijgt u z.s.m. uw ledenpas per post thuisgestuurd. Met deze pas krijgt u o.a. korting op supportersartikelen in de Fanshop, korting op kaarten voor de buscombi's en kunt u deelnemen aan allerlei evenementen. BELANGRIJK: de ledenpas heeft u ook nodig om toegang te krijgen tot het supportershome na de wedstrijden.

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u een mail sturen naar de onze ledenadministrateur

Nieuwe website

Wij werken aan een nieuwe website.
Zodoende bevat deze pagina op dit moment zeer weinig content van de Supportersverengiging.

Voor de start van het eredivisie seizoen 2017/2018 proberen wij onze nieuwe website online te zetten.

Lid Worden copy
  1. Voornaam en Achternaam
    Uw Voorletter is verplicht
  2. Adres
    Uw Adres en Huisnummer zijn verplicht
  3. Postcode
    Uw Postcode is verplicht
  4. Woonplaats
    Uw Woonplaats is verplicht
  5. Land
    Uw Land is verplicht
  6. Telefoonnummer
    Uw Telefoonnummer is verplicht
  7. IBAN
    Uw IBAN is verplicht
  8. Emailadres
    Uw Emailadres is verplicht
  9. Geboortedatum
    / / Onjuiste datum. Voer een correcte geboortedatum in.
  10. Gezinslidmaatschap
    Invalid Input
  11. U kunt extra gezinsleden opgeven door in onderstaande veld per regel de voornaam, achternaam en geboortedatum te vermelden gescheiden door een spatie
  12. Gezinsleden